Kattoremontti Oulu

Oletko teettämässä Kattoremonttia alueella Oulu tai lähiseudulla? Toteutamme Kattoremontteja Oulun seudulla kokemuksella ja ammattitaidolla. Suoritamme kattoremontit kaiken kokoisiin kohteisiin niin omakotitaloihin, rivitaloihin, piharakennuksiin ja mökkeihin, avaimet käteen periaatteella.

Kattoremontit Oulussa

Vaatiiko kattosi kunnostusta?

Suomessa isot lämpötilavaihtelut, ilmansaasteet ja korroosio, asettavat katon todella kovalle rasitukselle. Kattohuollolla tai -remontilla saadaan kuitenkin katto uuden veroiseksi. Toimitamme kattoremontteja kokemuksella ja ammattitaidolla avaimet käteen periaatteella. Kauttamme saat joustavan rahoituksen ja autamme mielellämme kotitalousvähennyksen järjestelyissä joka pienentää asennustyön osuutta kustannuksista olennaisesti. Käytämme toteuttamissamme kattoremonteissa laadukkaita materiaaleja.

Ole rohkeasti yhteydessä ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Kattoremontti Oulu.

Onko vanha katto uusimisen tarpeessa?

Meiltä avaimet käteen periaatteella uusi katto taloonne. Asennamme erilaisia peltikattoja vanhan peltikaton tai huopakaton tilalle. Asennamme kattoja ympäri vuoden, joten kovatkaan talvikelit eivät estä remontin toteutusta. Katon remontissa on tärkeää tehdä pohjatyöt huolella, että katostasi saadaan tuulettuva ja suora. Asennamme lähes aina uudet ruoteet ja otsalaudat ja näin varmistamme, että katon kokonaisvaltainen ulkonäkö on tasapainossa. Meiltä tulee myös kattoturvatuotteet sekä vesikourut. Alkaako vanha kattosi olemaan siinä kunnossa että omaisuutesi on kohta vaarassa tai mietityttääkö, että onko vanha katto uusimisen tarpeessa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tulemme selvittämään kattosi todellisen kunnon maksutta.

Maksuton kuntotarkastus

Tarjoamme sinulle maksuttoman kuntoarviokäynnin, joka ei sido sinua itse remonttiin. Kuntoarviokäynti kestää yleensä noin tunnin. Sen aikana tarkastamme missä kunnossa kattosi on ja kerromme, mitä sille tulee tehdä. Jos kattosi tarvitsee korjausta tai remonttia, laskemme sinulle tarjouksen, jota voit jäädä miettimään rauhassa. Muista, että olemme aina puhelinsoiton päässä.

Joustava rahoitus kattoremonttiin

Tarvittaessa laskemme kattoremonttiin sinulle sopivan rahoituksen. Saat rahoituksella takaisinmaksuaikaa remonttiin, ja se on mahdollista maksaa pois myös nopeammalla aikataululla.

Kattoremontin työvaiheet

Turvatoimet

Kattoremontti aloitetaan turvatoimilla, eli turvakaiteiden, telineiden ja/tai valjaiden asennuksella.

Vanhan katon purkutyöt

Vanhat katto ja huonokuntoiset rakenteet puretaan uuden katon tieltä. Huonot kattorakenteet korjataan ja tehdään tarvittavat muutokset rakenteisiin. Mikäli purkamisen aikana löytyy työhön vaikuttavia yllätyksiä, niistä sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Aluskatteen asennus

Aluskate on nimensä mukaisesti virallisen katteen alle tuleva suoja. Suojan tarkoitus on ohjata kondensoituava vesi räystäälle, ja estää kosteuden pääsy kattorakenteisiin.

Ruoteiden asennus

Yleensä asennetaan uudet ruoteet ja otsalaudat, näin saadaan katosta pitkäikäinen. Aluskatteen päälle asennetaan ensin päätyräystään suuntainen laudoitus, jonka päälle ruodelaudoitus vaakasuoraan. Kattopellin ja aluskatteen väliin jää näin tuulettuva ilmarako, jonka ansiosta rakenteet kuivuvat hyvin.

Kattopellin tai -tiilien asennus

Homma etenee piippujen ja läpivientien tiivistämisellä ja pellityksellä, sekä ruoteiden päälle asennetaan kattopelti tai kattotiilet. 

Kattoturvatuotteiden ja vesikourujen asennus

Lumiesteiden, lapetikkaiden, kattosiltojen, vesikourujen ja seinätikkaiden asennus tehdään muuten valmiiseen kattoon. Viimeisen työvaiheen jälkeen tietenkin siivotaan jäljet ja tarkastetaan kohde vielä asiakkaan kanssa. Mikäli Kattoremontti Oulun seudulla on ajankohtainen, ota yhteyttä.

Referenssit

Asiakkaidemme kommentteja:

”Erittäin sujuvaa ja ammattitaitoista työskentelyä.”

”Teidän palveluita kehtaa suositella eteenpäin.”

”Mukava nähdä että nuorilla miehillä on homma hallussa.”

”Pidettiin lupauksista kiinni.”

Yhteystiedot

Niklas Hekkala

Niklas Hekkala

Myynti

044 996 2475

niklas.brocover
@gmail.com

Y-tunnus 3253865-7

Yhteydenottolomake

1 + 9 =

Katto- ja ikkunaremonttien toimialueet

Teemme katto- ja ikkunaremontteja Oulun seudulla seuraavilla alueilla:

Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Haukipudas, Himanka, Ii, Kalajoki, Kempele, Kestilä, Kiiminki, Kuivaniemi, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Oulujoki, Oulunsalo, Paavola, Pattijoki, Pudasjärvi, Piippola, Pulkkila, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Rantsila, Rautio, Reisjärvi, Revonlahti, Ruukki, Saloinen, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Temmes, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Vihanti, Yli-Ii, Ylikiiminki ja Ylivieska

Meiltä laadukkaat ikkuna- ja kattoremontit Oulussa, maksuton kuntotarkastus ja joustava rahoitus!