Ikkunaremontti Oulu ja Uusimaa

Toteutamme ikkunaremontteja Oulun seudulla ja Uudellamaalla kokemuksella ja ammattitaidolla.
Soita 044 324 4377Tai ota yhteyttä

Ikkunaremontit

Onko ikkunoiden uusiminen tai energian säästäminen mielessä? Toimitamme ikkunaremontteja kokemuksella ja ammattitaidolla avaimet käteen periaatteella. Kauttamme saat joustavan rahoituksen ja autamme mielellämme kotitalousvähennyksen järjestelyissä joka pienentää asennustyön osuutta kustannuksista olennaisesti.

Ole rohkeasti yhteydessä ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Ikkunaremontti kuva, Oulu ja Uusimaa.
Ikkunaremontit, Oulu ja Uusimaa.

Ikkunoiden uusiminen mielessä?

Toimitamme ja asennamme hyväksi tunnettuja, suomalaisiin oloihin suunniteltuja ikkunoita ja ovia. Yksilölliset toiveesi huomioidaan tuotteiden varustelussa ja asennuksessa. Haluatko säästää talosi energiakuluissa vai ovatko ikkunasi muutenkin jo uusimisen tarpeessa?

Ole rohkeasti yhteydessä, niin tulemme kertomaan oman näkemyksemme asiasta ja jätämme ikkunaremontista tarjouksen samalla.

Maksuton kuntotarkastus

Joustava rahoitus

Ikkunaremontin työvaiheet

Vanhojen ikkunoiden purku

Ikkunaremontin ensimmäinen työvaihe on listoituksen, vanhojen ikkunoiden, ikkunanpokien purkaminen.

Uusien ikkunoiden asennus

Ikkunaremontit etenee uusien ikkunoiden puitteiden kiinnittämisellä sekä eristämällä rungon ja karmin väli polyuretaanivaahdolla tai paisuvalla saumanauhalla.

Listoitus ja pellitys

Ikkunaremontti lähenee loppuaan kun alkaa vesipeltien ja ikkunalistojen asennus. Vesipelti ohjaa sadevedet pois talon rakenteista.

Lopputarkastus

Ikkunaremontin päätteeksi tarkistetaan, että kaikki työvaiheet on suoritettu asianmukaisesti ja työskentelyalue siivottu.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi valita Brocover ikkunaremontin toteuttajaksi?

Meidän kautta saat laadukkaita Pihla ikkunoita ja ulko-ovia. Kotimaiset asentajat pitävät siitä huolen että pääsemme siihen lopputulokseen mitä kartoitusvaiheessa lähdimme tavoittelemaan. 10-vuoden asennuskokemuksella takaamme virheettömän palvelun avaimet käteen periaatteella.

Mitä ikkunaremontti maksaa?

Ikkunaremontin hintaan vaikuttavat ikkunoiden määrä, ikkunoiden koko, ikkunoiden malli ja jakokarmien määrä, ikkunoiden lisäpuitteet, karmin leveys, tarvitseeko ikkuna-aukon kokoa muuttaa sekä erikoisvärit. Kokonaishinta lasketaan aina kohteen yksittäisen kohteen mukaan. Ikkunaremontin hinta omakotitaloon vaihtelee noin 3 000 € – 20 000 € välillä.

Milloin ikkunat pitää vaihtaa?

Ikkunoiden käyttöikä on yleensä 30–50 vuotta. Vanhojen ikkunoiden kunnostaminen ei ole taloudellisesti järkevää, jos ikkunoissa on teknisiä puutteita tai jos niiden ääni- tai lämmöneristys ei ole riittävä. Eristyskykynsä menettänyt, vetoisa ikkuna hohkaa kylmää sisätiloihin ja aiheuttaa turhaa energiankulutusta.

Kuinka kauan asennus kestää?

Asennuksen kesto riippuu paljon asennuskohteesta ja asentajien lukumäärästä. Karkeasti voidaan sanoa, että yhden ikkunan asennus pellityksineen vie reilun tunnin. Normaali päivän aikana siis vaihdetaan noin 6-8 ikkunaa.

Voiko ikkunat uusia talvella?

Kyllä voi. Ikkunaremontteja tehdään vuoden ajasta riippuen. Talviasennus ei juurikaan eroa kesä asennuksesta.

Mitä U-arvo kertoo?

U-arvo eli lämmönläpäisykerroin kertoo, kuinka paljon ikkuna läpäisee lämpöä. Mitä pienempi U-arvo on, sitä parempi lämmöneristys ikkunassa on. Enimmäisarvot on määritetty Suomen rakentamismääräyskokoelmassa. Määräykset koskevat uudisrakentamista ja niitä sovelletaan rakennusten korjaus- ja muutostöihin.

Asiakkaidemme kommentteja:

"Erittäin sujuvaa ja ammattitaitoista työskentelyä."

"Teidän palveluita kehtaa suositella eteenpäin."

"Mukava nähdä että nuorilla miehillä on homma hallussa."

"Pidettiin lupauksista kiinni."

Sinua palvelee

Julius Hekkala, ikkuna- ja kattoremontit Oulu ja Uusimaa.

Julius Hekkala

Myynti/Hallitus
Niklas Hekkala, katto- ja ikkunaremontit Oulu ja Uusimaa.

Niklas Hekkala

Asennus/Hallitus
Eerik Kuha, ikkuna- ja kattoremontit Oulu ja Uusimaa.

Eerik Kuha

Myynti Uusimaa

Yhteydenottolomake

7 + 8 =

Brocover Oy

Oulu ja Uusimaa

Y-tunnus 3253865-7

Katto- ja ikkunaremonttien toimialueet

Teemme katto- ja ikkunaremontteja Uudellamaalla ja Oulun seudulla seuraavilla alueilla:

Alavieska, Espoo, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Hanko, Haukipudas, Helsinki, Himanka, Hyvinkää, Ii, Järvenpää, Kalajoki, Kempele, Kerava, Kestilä, Kiiminki, Kuivaniemi, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lohja, Loviisa, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Mäntsälä, Nivala, Nurmijärvi, Oulainen, Oulu, Oulujoki, Oulunsalo, Paavola, Pattijoki, Piippola, Porvoo, Pudasjärvi, Pulkkila, Pyhäjärvi, Pyhäjoki, Pyhäntä, Raahe, Raasepori, Rantsila, Rautio, Reisjärvi, Revonlahti, Ruukki, Saloinen, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Temmes, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Vantaa, Vihanti, Vihti, Yli-Ii, Ylikiiminki ja Ylivieska

Meiltä laadukkaat ikkuna- ja kattoremontit Oulussa ja Uudellamaalla, maksuton kuntotarkastus ja joustava rahoitus!